• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 by Sailing Venues

GRIEKENLAND BY BOAT

Editie 2020 in de maak!

 

Een legendarische week in Griekenland waar je kan chillen, zonnen, zwemmen, feesten, nieuwe mensen leert kennen en idyllische 'venues' ontdekt en dit allemaal al zeilend van eiland naar eiland met meerdere boten vol met young professionals.

EEN TYPISCHE DAG AAN BOORD IN GRIEKENLAND

De zeilboot is niet alleen je vervoersmiddel maar ook je slaap - en woonplaats voor een week. Elke boot heeft 3 of 4 kajuiten waar je per twee in slaapt en is ook voorzien van één of meerdere badkamers.

 

Zeilervaring is niet vereist. Je hebt jouw eigen kapitein aan boord. Indien je kan zeilen en het ICC certificaat hebt dan kan je zelf je eigen boot schipperen. Deelnemen kan individueel of in groep. Indien je alleen of met een aantal (minder dan 6) inschrijft zetten wij jou samen met andere crew op een geschikte zeilboot. Deze zeilweek is uitsluitend voor personen tussen de 21 en 35 jaar. Ben je mee?

Voorbeeld dag
- 9u: Sta op en ontbijt op het dek

- 10u: Los de trossen
- 13u: Lunchen en zwemmen in een baaitje
- 14u: Help je schipper met zeilen of zon op het dek
- 15u: Drink een wijntje en zet de muziek luid
- 17u: Aanleggen in de volgende haven
- 19u: Eten in authentiek Grieks restaurant
- 22u: Feestje bouwen

EEN TYPISCHE DAG AAN BOORD IN GRIEKENLAND

DE GRIEKSE SPORADEN

De Griekse Sporaden bieden talloze idyllische baaien, een smaragdgroene zee en een prachtig ongerept achterland. Het is niet voor niets dat de Mamma Mia film hier is opgenomen.

De Griekse Sporaden bieden talloze idyllische baaien, een smaragdgroene zee en een prachtig ongerept achterland. Het is niet voor niets dat de Mamma Mia film hier is opgenomen.

Prijzen

  • Ben je een groep van 6 – 9 en heb je een eigen schipper -> dan kan dit voor Sailing Venues leden al vanaf €367 per persoon

  • Ben je een groep van 5 – 8, maar zou je graag dat Sailing Venues een schipper voorziet -> dan kan dit voor Sailing Venues leden al vanaf €640 per persoon

  • Zou je graag in kleine groep meereizen op één van de crew boten -> dan kan dit voor Sailing Venues leden al vanaf €650 per persoon

Schrijf je hieronder in en ontvang alle informatie over deze reis.